Pályázat
A GINOP-1.2.2-16-2017-00312-es azonosítószámú "CNC táblafelosztó berendezés beszerzése" című projektünknél az elért eredmények:
A projekt keretében egy darab táblafelosztó CNC lapszabászgép került beszerzésre.
A projekt megvalósítását a Támogatói okirat hatályba lépését (2017.07.03.) követően kezdtük el, a szállítóval kötött vállalkozási szerződés megkötésével, 2017.08.28-án.
A PLC Tuning Kft. a lapszabászgépről -két előlegszámlát követően- a végszámlát 2018.01.08-án állította ki, melynek pénzügyi teljesítése 2018.01.10-én megtörtént.

A projekt vállalkozásra gyakorolt hatása, az eszköz hasznosításának eredményei:
A projektünknek köszönhetően a megvásárolt CNC táblafelosztó optimalizálja a táblák felosztását, nem keletkezik hibás, ferde vágás, és a gép biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. A táblák felosztását automatizmus tervezi meg, így kevesebb selejtet és hulladékot termel, mintha ember végezné a szükséges számításokat. Az eszköz üzembe állítása azt a célt szolgálja, hogy gyártásunk még pontosabb, tökéletesebb legyen, versenyképességünket növelhessük, mely a vállalkozásunk további fejlődésében játszik szerepet. A gépbeszerzéssel cégünk jobb minőségben, rövidebb határidővel tudja gyártani az alkatrészeket, ezzel elősegítve a cégünk vevői megítélését.

A projekt fizikai befejezését 2018.03.10-én zártuk a táblafelosztó CNC lapszabászgép üzembe helyezésével. A táblafelosztó berendezés üzembe helyezésének helye: 7700 Mohács, Középmező u. 8.
A projekt kezdetekor a C típusú tábla kihelyezésre került.

A CNC Instruments Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a CNC Instruments Csapata